DE BAGEL EXPRESS

DE BAGEL EXPRESS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 43 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Bagel Express. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 14:04 Ordered two bagels, both really good! they forgot strawberry jam but when I called, they came all the way to give me just the strawberry jam sachets. 10/10 would order again.
28 jun 2022 om 15:07 Overpriced food of poor quality
27 jun 2022 om 15:25 Meh
25 jun 2022 om 15:16 Heerlijk gegeten!
25 jun 2022 om 14:14 It took an hour and half for them to deliver. But the app already said it’ll be delivered 30 minutes prior. So then I decided to call just to see where is my order and the dude on the phone was so… rude! “Oh yea we are busy” also got a wrong cola
19 jun 2022 om 14:29 Bezorging duurde wat langer maar smaakt lekker !
19 mei 2022 om 14:32 Bezorging was 25 minuten later dan gewenst, maar wel heel lekkere bagels!
19 mei 2022 om 13:43 Bagels waren keihard, alsof ze een dag oud waren en de bezorging duurde erg lang 1 uur en 20/25 min.
23 apr 2022 om 16:04 Het heeft 1 uur en 50 minuten geduurd voordat onze bestelling met 3 bagels werd bezorgd. Toen ik na een uur belde zouden de bagels binnen 5 minuten de deur uit gaan. Hier bleek dus niks van waar. Slechte service! Bagels waren uiteindelijk wel prima.
22 apr 2022 om 12:45 Really Nice bagels and daar delivery
5 apr 2022 om 16:41 Really Nice bagels
5 apr 2022 om 16:23 Was weer top